آخرین خبر :

آرشیو روزانه: ۲۹ آذر ۱۳۹۵

محققان هشدار می دهند؛ مصرف مرغ نیمه پخت منجر به فلج اندام می شود

  تحقیق محققان نشان می دهد درصورتیکه مرغ با حداقل دمای مناسب درونی پخته نشده باشد، باکتری Campylobacter jejuni موجود در غذا می تواند منجر به بروز بیماری «سندروم گیلن باره» شود. به گزارش خبرنگار مهر، محققان آمریکایی باکتری ای را در مرغ خوب پخته نشده یافته اند که می تواند منجر به بروز سندروم گیلن باره (GBS) شود. این ...

ادامه مطلب »

از این گیاه معجزه آسا غافل نشوید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف کندر علاوه بر افزایش حافظه برای حفظ جوانی و شادابی پوست موثر است. یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: کندر از صمغ درخت تولید می شود که کشورهای آفریقای جنوبی، یمن، عربستان و مالزی بزرگترین مراکز تولید ...

ادامه مطلب »

به همت سمن مردم نهاد انجمن پازلیک شرق طرح ملی جنگلانه در بیرجند اجرا شد

 سومین اجرای طرح ملی جنگلانه در استان با بذرکاری منطقه شکراب با حضور جمعی از دوستداران طبیعت،تشکل های غیردولتی و جامعه محلی انجام شد. این طرح با هدف گسترش و توسعه فرهنگ حفاظت از طبیعت و جنگل کاری بود که کاشت درخت و توسعه فضاهای سبز و جنگل کاری به منظور احیای رویشگاه های خشکیده در نقاط مختلف استان موجب ...

ادامه مطلب »