آخرین خبر :

آرشیو روزانه: ۱۶ مهر ۱۳۹۵

چند نکته درباره خرید موادغذایی؛ از روزنامه برای حمل نان استفاده نکنید/پوست مرغ را نخورید

برای حفظ سلامتی بدن، غذایی که می‌خوریم باید سالم و مقوی باشد؛ به این منظور باید مواد غذایی سالم را انتخاب و به روش بهداشتی و مناسب نگهداری کنیم. به گزارش ایسنا، نکات کلی برای خرید و نگهداری مواد غذایی عبارتند از: – تا حد امکان از فروشگاه‌هایی که فروشندگان آنها شرایط بهداشت مواد غذایی را رعایت می‌کنند، خرید کنید. ...

ادامه مطلب »

راهکارهایی برای خلاص شدن از اضطراب

هنگامی که اضطراب شما را از یک فعالیت اجتماعی یا رویدادی مهم دور می کند با انجام دادن خلاف آنچه ذهن شما می گوید بار دیگر کنترل را در اختیار خود بگیرید. بر همین اساس، شما پیروز خواهید بود و اضطراب طرف مغلوب مبارزه خواهد بود. فرآوری:ه. منفرد-بخش خانواده ایرانی تبیان اضطراب احساس ناخوشایندی است که می تواند به واسطه ...

ادامه مطلب »

دادن آسپرین به این افراد ممنوع

  آسپیرین یکی از پرمصرف ترین داروها در دنیاست که استفاده های گسترده ای دارد. بر اساس آمار انجمن قلب آمریکا استفاده از آسپرین هنگام بروز اولین علائم حمله قلبی مانند درد قفسه سینه توانست سالانه از مرگ پنج هزار تا ده هزار نفر در سال جلوگیری کند. فرآوری: نیره ولدخانی – بخش سلامت تبیان امروزه می توان آسپرین را ...

ادامه مطلب »

وقتی سوزش معده خبر از مشکلات قلبی می دهد

یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: احتمال بیماری های قلبی عروقی در مبتلایان به بیماری های زمینه ای که با درد معده دست و پنجه نرم می کنند، مطرح می شود. پیمان ادیبی فوق تخصص گوارش و کبد در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: به طور معمول سوء هاضمه با علایمی مانند ...

ادامه مطلب »

پیشگیری از ابتلا به دیابت با خوردن گردو

یک مطالعه جدید آشکار نموده است که خوردن گردو در روز می تواند منجر به رژیم غذایی بهتر و بهبود عوامل پرخطر بیماری زا در بین افراد مستعد ابتلا به دیابت شود. به گزارش خبرنگار مهر، طبق مطالعه انجام شده رژیم غذایی حاوی گردو با بهبود عملکرد سلول های خونی مرتبط است. محققان این پژوهش ۱۱۲ فرد را به دو ...

ادامه مطلب »

نمک، سم زندگی/ خوردن ترشی همراه با غذا عادتی غلط است

یک متخصص تغذیه گفت: ایران بیشترین سرانه مصرف نمک در دنیا را دارد. محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: نمک حاوی سدیم است و از آنجایی که سدیم لازم برای بدن در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد، استفاده زیاد از نمک باعث بروز آسیب به بدن ...

ادامه مطلب »

ویتامین همه فن حریف علیه ام اس!

کمبود ویتامین D در بدن احتمال ابتلا به سرطان ها، ام اس و بیماری های قلبی را افزایش می دهد. پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ گفت: متاسفانه بیش از دو سوم مردم ایران از کمبود ویتامین D رنج می برند. وی در ادامه افزود: مقدار مورد نیاز این ویتامین در کودکان ۴۰۰ واحد در روز است ...

ادامه مطلب »

خانواده‌ها باید با حبوبات آشتی کنند/ بی‌رغبتی نسل جدید با پروتئین‌های گیاهی

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از آمار پایین مصرف حبوبات در کشور در مقایسه با گوشت قرمز خبر داد. زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به شعار روز جهانی غذا که ۲۴ مهر ماه است گفت: امسال سازمان جهانی فائو شعار روز جهانی ...

ادامه مطلب »