آخرین خبر :

حلوای ارده کنجد

 
 
مواد لازم
شکر ۲۵۰ گرم * آب ۳۰۰ میلی لیتر * ارده کنجد ۳۵۰ گرم * گلاب ۲/۱ پیمانه * دارچین ۱ ق.س * آرد گندم ۲۰۰ گرم * نمک ۸/۱ ق.چ *
 
چگونگی تهیه
شکر و آب را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه که شربت با حرارت ملایم جوشید ارده کنجد و گلاب و داریچن را به آن اضافه کنید و مرتب مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بعد از چند جوش شربت را خاموش کنید.
غلظت شربت باید مانند ماست معمولی باشد. طی این زمان آرد و نمک را در تابه ای نچسب ریخته و روی حرارت قرار دهدید و مرتب زیر و رو کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن کرم تیره شود. در این هنگام تابه حاوی آرد را از روی حرارت بردارید و شربت داغ را به اضافه کنید. مرتب حلوا را هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس به آرامی چند بار حلوا را به دیوار تابه بکوبید. این کار را در جهت های مختلف انجام دهید تا حلوا منسجم شود و به روغن بیفتد.
حلوا را در ظرف مناسب ریخته و با مغزهای دلخواه تان تزئین کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*