وجود براق کننده های مرگبار در پاستیل/ هر تنقلاتی به خورد بچه ها ندهید!

پاستیل یکی از محبوب‌ترین تنقلات در بین کودکان و بزرگسالان است که متخصصان به برخی دلایل مصرف مدام آن را اصلا توصیه نمی کنند.
خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره پاستیل‌ها بیان کرد: ‌پاستیل بعنوان یکی از تنقلات محبوب در بین کودکان و بزرگسالان به حدی ارزش تغذیه‌ای پایینی دارد که می توان آن را بی ارزش تلقی کرد و به دلیل مواد تشکیل دهنده آن، حتی باعث ایجاد شرایط سوءیی می شود.
وی با بیان اینکه مصرف مدام پاستیل‌ها به دلیل مضراتش توصیه نمی شود، افزود: هرکدام از مواد تشکیل دهنده پاستیل ها اعم از ژلاتین، شکر، طعم دهنده‌ها و مواد افزودنی عمدتا اسانس‌های مصنوعی (متشکل از قند مصنوعی) می توانند به نوعی مضر باشند.
وجود سم مرگبار در پاستیل/ هر تنقلاتی به خورد بچه ها ندهید!
رحمانی روغن‌هایی که برای شفافیت بیشتر، روی پاستیل‌ها ریخته می شوند، مضر دانست و همچنین درباره ژلاتین آنها گفت: تمامی پروتئین های حیوانی حاوی اسید آمینه‌های ضروری هستند، جز ژلاتین. به همین دلیل  ژلاتین از ضعیف‌ترین پروتئین‌ها و پست ترین پروتیئن‌های حیوانی ( این پروتئین‌ها معمولا از استخوان و پوست گاو و گاها ماهی گرفته می شوند) محسوب می شود.
وی عنوان کرد: قند درون پاستیل‌ها از طرفی نیاز بدن کودکان را تامین و از طرفی اشتهای آنها را برای خوردن غذاهای متنوع و مفید دیگر کور می کند، بدین صورت بدن کودکان با محروم ماندن از سایر مواد مفید به سوء تغذیه مبتلا می شود.

 

رحمانی تاکید کرد:‌ خوردن پاستیل به افرادی که مشکلات گوارشی و سیستم ایمنی ضعیفی دارند به دلیل ایجاد اثرات سوء توصیه نمی شود. همچنین از آنجا که مواد افزودنی حساسیت می آورند، نباید به کودکان بیش فعال پاستیل داد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

theme