تابستان چای سبز و زمستان چای سیاه بنوشید

 

در تابستان چای سبز و در زمستان چای سیاه بنوشید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه خراسان و به نقل از زی نیوز، نوشیدن چای روزانه از مهم‌ترین موارد در وعده‌های غذایی و برای از بین بردن خستگی است و قبل یا بعد از وعده‌های غذایی استفاده می‌شود.

بسیاری از افراد نه تنها برای فواید چای بلکه از روی عادت چای می‌نوشند.

محققان اظهار کردند: گرچه چای سبز و سیاه هر دو از برگ کاملیا سیننسیس بدست می‌آیند، اما تفاوت‌هایی در پردازش این دو نوع چای وجود دارد.

برگ‌های چای سبز تخمیر نمی‌شود و بلافاصله بعد از برداشت خشک می‌شود و به همین علت آنتی‌اکسیدان محبوبی شناخته شده است و اثرات مفیدی در مبارزه با سرطان، بیماری‌های قلبی و دیگر بیماری‌ها دارد؛ در حالی که چای سیاه از طریق فرایند اکسیداسیون به نام تخمیر ایجاد می‌شود.

محققان عنوان کردند: چای سبز یک نوشیدنی کامل برای تابستان و برای سلامت قلب هم مفید است.

مصرف چای سبز در تابستان توصیه شده و برای جلوگیری از تشنگی، کمک به گرمازدگی و در از بین بردن مواد سمی بدن مفید است.

کافئین موجود در چای سبز در بهبود عملکرد مغز و کاهش وزن مفید است، اما مصرف بیش از اندازه آن توصیه نمی‌شود.

محققان همچنین عنوان کردند: چای سیاه به عنوان نوشیدنی عالی فصل زمستان توصیه شده و شامل پروتئینی برای هضم غذا است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*