طب سنتی برای مسمومیت‌های غذایی نسخه می‌پیچد

به توصیه‌های طب سنتی برای از بین بردن انواع مسمومیت‌ها مثل مسومیت با غذا توجه کنید.

 درخشانپور متخصص طب سنتی در گفتگو با  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در باره انواع مسمومیت‌های غذایی گفت: معمولا در فصل بهار و تابستان به دلیل گرمای شدید هوا، فساد غذایی شایع است اما برای بر طرف کردن این فساد توصیه می‌شود مقدار زیادی آب روزانه مصرف شود تا بدن دچار کم آبی و مسمومیت غذایی نشود .
وی افزود: شربتی که با آبلیمو و شکر درست می‌شود می‌توان با لیمو ترش تازه و عسل آن را تهیه و مصرف نمود این شربت نیز در تابستان و برای جلوگیری از مسمومیت ها موثر است.
درخشانپور تاکید کرد: شربت عسل و لیمو ترش تازه برای از بین بردن عفونت‌های روده و معده‌  موثر است.
وی در ادامه گفت: بدن چون در  مسمومیت‌های غذایی ویتامین و پتاسیم از دست می‌دهد می‌توان برای جایگزینی آن از سیر و موز استفاده کرد.
درخشانپور در پایان گفت: ممکن است مسمومیت غذایی باعث از دست دادن آب بدن شود برای بر طرف کردن این عارضه از نارنج ، گریپ فروت، شربت عسل و لیمو ترش تازه استفاده نمایید و بعد از مصرف این مواد بهتر است ماده غذایی دیگری میل نشود تا مسمومیت به طور کامل بر طرف شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*